AB Midden Nederland


Brede Hoon 12 3991 CW Houten
030 229 2252 Klik om te bellen

Sociaal
Betrouwbaar
Dienstverlenend

Over AB Midden Nederland

Onze coöperatie –Met elkaar, voor elkaar


Wij zijn AB Midden Nederland, jouw betrokken en betrouwbare werkgever en partner. Onze wortels? Die brengen ons 60 jaar terug in de tijd, naar het ontzorgen van boerenbedrijven. Als coöperatie geloven wij in de kracht van het geheel. Want samen kom je verder dan alleen en iedereen is daarin even waardevol. Wij staan dan ook als één team voor samenwerking en de levering van kwaliteit aan onze opdrachtgevers. Dat zie je aan onze vakmensen en de werkprestaties die we leveren. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Met liefde voor de mens en het vak. Hoe zich dat vertaalt? In gelijkheid en diversiteit. Efficiënt en nuchter, met beide benen op de grond. Voor duurzame resultaten met het oog op de lange termijn. Dat is AB Midden Nederland. Met elkaar, voor elkaar.

De kernwaarden van de coöperatie


Onze coöperatieve onderneming heeft vier gemeenschappelijke kernwaarden. Waarden die élke AB’er belangrijk vindt, ademt en uitdraagt. Het begint bij AB Midden Nederland met kwaliteit door vakmanschap. Onze mensen hebben verstand van zaken en willen graag hun vaardigheden verbeteren. Ze grijpen kansen aan. Kansen die wij ze bieden. Dat vertaalt zich naar een bonk energie, ondernemend vermogen en werklust. Zo ontstaat kwaliteit door onze intensieve samenwerking.

AB Midden Nederland is al 60 jaar een betrokken en betrouwbare werkgever en dienstverlener. Een coöperatieve onderneming die boeren helpt hun bedrijven draaiende te houden. Door bedrijfsverzorgers in te zetten die werkzaamheden overnemen wanneer dat nodig is. Wij staan voor gelijkwaardige en duurzame relaties, want die vinden we waardevol. We geloven in persoonlijke waardering én aandacht voor iedereen, in onze coöperatie vol diversiteit. Dat is te danken aan ons sociale en zorgdragende karakter. We staan als coöperatie dan ook voor de kracht van het geheel. Want samen bereik je meer dan alleen en iedereen is hierin even waardevol. Dat noemen wij ‘Met elkaar, voor elkaar’.

Hoe het allemaal begon

Het was 1963 toen zes melkveehouders uit Vijfheerenlanden, een regio in Zuid-Holland, onze coöperatie oprichtten. Hun doel? De activiteiten op de boerenbedrijven waarborgen. Vanaf de jaren ‘70 begon de coöperatie ook met personeelslevering aan bedrijven en leveranciers in de veeteeltsector.

Personeelsbemiddelaar AB Midden Nederland


In 1999 was de volgende belangrijke mijlpaal; sindsdien dragen we namelijk de naam AB Midden Nederland. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een grote coöperatieve personeelsbemiddelaar op de markt. Ondanks onze groei blijft een duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers heel belangrijk. Het leveren van kwalitatief sterk personeel maakt dat veel opdrachtgevers hun tijdelijke werknemers en bedrijfsverzorgers afnemen bij AB Midden Nederland. We dragen zorg voor onze medewerkers en voor onze opdrachtgevers. Op welke manier? Door het geven van persoonlijke aandacht en het werven en selecteren van vakmensen. Maar we regelen ook dat onze medewerkers scholing en cursussen kunnen volgen. In ieder geval doen we alles met elkaar, voor elkaar.

Met elkaar, voor elkaar

Foto's

AB Midden Nederland in het kort

Soort werk

Bijbanen
Detachering
Tijdelijk werk
Vast werk
Werken & leren
Werving & selectie

Vakgebied

Agrarisch
Bouw
Fruitteelt
Groen
Productie
Techniek
Transport en logistiek
Tuinbouw

Certificeringen

ABU

ABU

Veiligheid en Gezondheid Uitzendkrachten

Team

Onze locatie

AB Midden Nederland


Brede Hoon 12 3991 CW Houten
030 229 2252 Klik om te bellen