Artec Interim B.V.


Boulevard Bankert 230 4382 AC Vlissingen
0118440199 Klik om te bellen

Over Artec Interim B.V.

Artec Interim is een snelgroeiende uitzendorganisatie die behoort tot één van de drie grootste detacheerders van technisch personeel in Zeeland met een in februari 2007 geopend tweede filiaal in Bergen op Zoom en een derde filiaal in maart 2008 in Goes. Binnen ons team van technische consultants hebben wij ruime ervaring in het uitzenden en detacheren van technisch (administratief) personeel op alle niveaus.
Wij zijn een betrouwbare partner voor industriële ondernemingen en technische bedrijven uit het MKB in Zeeland, de Randstad en Brabant. Tevens zijn wij in het bezit van de Belgische Interim licentie waardoor wij ook de mogelijkheid hebben om ook in België uit te zenden. Bij Artec Interim bent u aan het juiste adres voor personeel in de volgende branches:

? Metaaltechniek
? Elektrotechniek
? Installatietechniek
? Bouwtechniek
? Algemene sectoren (vanuit Goes)
? BBL studenten (diverse sectoren)
? Midden en hoger kader
Flexibel ondernemen is een must! Artec Interim biedt bedrijven adequate oplossingen op het gebied van personeel en planning. In onze dienstverlening klopt ons hart. Ons totaalpakket bestaat uit een zestal hoofddiensten die, hoewel ze elk verschillen, toch een duidelijke samenhang met elkaar hebben:

? Collegiaal in- en uitlenen
? Detacheren
? Uitzenden
? Pay-rolling
? Werving en selectie
? Scholing & Advies

Waarom zou u een samenwerking aangaan met Artec Interim?
? Snelle oplossing van uw planningsproblemen.
? Breed georiënteerde, professionele technische vakmensen.
? Betrouwbare, flexibele organisatie.
? Breed dienstenpakket.
? Persoonlijke aandacht en benadering.

Bovenstaande opsomming is slechts een kleine greep uit de vele voordelen die het gebruik van de diverse Artec diensten voor u met zich meebrengt. Binnen het kader van deze brief kan helaas niet op alle vragen worden ingegaan. Concrete vragen vereisen concrete antwoorden. Een persoonlijk gesprek biedt daartoe alle mogelijkheden. Aarzelt u dus niet om contact met ons op te nemen om in een individueel gesprek de mogelijkheden te bespreken voor u.

Artec Interim B.V. in het kort

Soort werk

Tijdelijk werk
Vast werk

Vakgebied

Administratief, financieel en juridisch
Bouw
Horeca & catering
Industrie
It
Techniek
Transport en logistiek
Zorg

Onze locatie

Artec Interim B.V.


Boulevard Bankert 230 4382 AC Vlissingen
0118440199 Klik om te bellen