Artikelen over uitzenden

Nieuwe collega’s gezocht

De strijd om talent is ook in het straatbeeld goed zichtbaar. Veel werkgevers gebruiken hun winkelpui of bedrijfswagen als reclamezuil voor werving van nieuwe collega’s. Sommige branches zoeken het ook in brede campagnes om het beeld van het vak op te vijzelen. Met een tekort van 125.000 mensen in de komende vier jaar is nood misschien wel nergens hoger als in de zorg, aldus een ...

Lees meer >>

Op 31 augustus 2018

De 10 beste tips om ziekteverzuim te verlagen

Maak er een gewoonte van je medewerker te complimenteren. Mensen presteren beter wanneer ze weten dat ze gewaardeerd worden. Maak ruimte voor een ‘Wall of Fame’ en hang daar herinneringen aan jullie successen. Denk aan awards, bedankbrieven van klanten of targets die gehaald zijn. Maak wekelijks tijd om nieuwe successen toe te voegen. Door je successen te vieren, komen jij en jouw ...

Lees meer >>

Op 30 mei 2018

'Gezellige collega's, frisse lucht en koffie belangrijkst'

Gezellige collega’s (93 procent), voldoende frisse lucht (88 procent) en een goede kop kwaliteitskoffie (82 procent) worden het meest belangrijk gevonden op het werk.

Lees meer >>

Op 31 maart 2011

Klopt het beeld van de sukkelende 50plusser?

De beeldvorming over ouderen is ronduit negatief, maar de werkelijkheid veel rooskleuriger. TNO Arbeid ploos het helemaal uit. En dat resulteert in een welverdiende peptalk.

Lees meer >>

Op 18 september 2009

Wie is de huidige 50plusser?

Wij nemen u graag mee naar de wereld van de kleurrijke 50plusser en hopen u hierdoor te helpen kleur te geven aan GRIJS!

Lees meer >>

Op 18 september 2009