Attract Uitzendbureau


Schouwburgplein 31 7607 AE Almelo
0546491616 Klik om te bellen

Over Attract Uitzendbureau

Ga jij met plezier naar je werk? Begroet jij je collega’s elke dag met een glimlach? Bij Attract zoeken we naar werk wat bij jou past! Wij vinden het belangrijk dat niet alleen je werkzaamheden bij je passen, maar ook het bedrijf en de collega’s. Uiteraard zet je altijd je beste beentje voor, maar als jij je thuis voelt op je werk zet je gemakkelijker een stapje meer.

Verspreid over Midden- en Oost-Nederland vind je de zeven vestigingen van Attract: Almelo, Apeldoorn, Ede, Enschede, Harderwijk, Rijssen en Veenendaal. Kom eens langs bij de vestiging bij jou in de buurt! We hebben een dagelijks wisselend aanbod van vacatures bij bedrijven en organisaties in de regio.

De vacatures bij Attract zijn divers en terug te vinden in alle branches. Zoek je bijvoorbeeld werk in de horeca, logistiek of de techniek? Dan kunnen wij je helpen! Maar we hebben ook functies in de schoonmaak, ICT, zakelijke dienstverlening en meer. Deze variatie zie je ook terug in het gevraagde opleidingsniveau, benodigde ervaring en de functie-eisen van onze vacatures. Ook als je ideale vacature hier niet tussen zit ben je van harte welkom! We kijken graag samen met jou wat jouw wensen zijn om hier passend werk bij te zoeken.

Om het naar je zin te hebben op je werk is het natuurlijk van belang dat je de taken die bij je functie horen graag doet. Maar misschien is het nog wel belangrijker dat je het goed kunt vinden met je collega’s. Omdat wij je toekomstige werkgever goed kennen, kunnen we een goede inschatting maken of je daar in het team past.

Kom dan eens langs bij een van onze vestigingen. Een afspraak maken is niet nodig maar mag altijd.

Attract Uitzendbureau in het kort

Soort werk

Bijbanen
Tijdelijk werk
Vast werk

Vakgebied

Administratief, financieel en juridisch
Automotive
Bouw
Horeca & catering
Industrie
It
Onderwijs
Schoonmaak
Techniek
Transport en logistiek
Zorg

Onze locatie

Attract Uitzendbureau


Schouwburgplein 31 7607 AE Almelo
0546491616 Klik om te bellen