Baan Select Uitzendbureau


Valkenburgerweg 34 S 6411 BN Heerlen
045-8502222 Klik om te bellen

Over Baan Select Uitzendbureau


Baan Select is een gerenommeerd en resultaatgericht uitzenbureaubureau dat actief is op de arbeidsmarkt in Limburg en Brabant.

Baan Select beschikt over een goed en uitgebreid netwerk binnen onze vakgebieden voor zowel de kandidaat, zzp’er als opdrachtgever. Wij onderhouden langdurige relaties met diverse bedrijven in o.a.de zakelijke en financiële dienstverlening, industrie, handel, pharma en medical devices. Wij adviseren u, als kandidaat, zzp’er of opdrachtgever, over de arbeidsmarkt en onze vakgebieden.
MBO - HBO en WO niveau.
Baan Select richt zich op vacatures op MBO+-, HBO- en WO-niveau. Wij bemiddelen voor administratieve, commerciële, communicatie-, financiële, inkoop-, management-, marketing-, HRM-, ict-, secretariële en technische specialisten. Bij onze werving en selectie houden wij rekening met de volgende aspecten zoals: persoonlijkheid, motivatie, opleiding, werkervaring, competenties en verwachtingen ten aanzien van een nieuwe functie.Onze expertise en vakkennis.
Baan Select wil zijn kennis en expertise ter beschikking stellen om de juiste "match" te vinden tussen de vereisten van de kandidaat en die van de opdrachtgever. Wij wensen een langdurig partnership uit te bouwen door op maat gemaakte service te leveren.


Privacybeleid.
Uiteraard respecteert Baan Select de belangen van zowel opdrachtgever als kandidaat / zzp’er en zullen nimmer gegevens bekend worden gemaakt, alvorens daarvoor toestemming is verleend.

Foto's

Baan Select Uitzendbureau

Baan Select Uitzendbureau in het kort

Soort werk

Detachering
Tijdelijk werk
Vast werk
Werving & selectie

Vakgebied

Administratief, financieel en juridisch
Bouw
Horeca & catering
Industrie
It
Techniek
Transport en logistiek

Onze locatie

Baan Select Uitzendbureau


Valkenburgerweg 34 S 6411 BN Heerlen
045-8502222 Klik om te bellen