Balans Uitzendburo B.V.


Meester D.U. Stikkerstraat 11 6842 CW Arnhem
088 890 0800 Klik om te bellen

Over Balans Uitzendburo B.V.

Balans is dé specialist in arbeidsbemiddeling met de volgende drie specialisaties:
•Laboratorium
•Procestechniek
•Executive recruitment

Laboratorium

De relatief kleine laboratoriumwereld is groot in het doen van baanbrekende innovaties. Het zijn de mensen zoals jij, de specialisten, die de ontdekkingen doen en de opdrachtgevers die het durven. In deze wereld is Balans Laboratorium de specialist in het ontdekken van de juiste professionals voor een grote diversiteit aan organisaties.

Ben jij een laborant of analist op (k)MLO, MLO, HLO of WO niveau of heb je een levensmiddelenopleiding (MAS, HAS of WO) afgerond en ben je op zoek naar een leuke baan? Balans Laboratorium heeft vele functies open staan voor laboranten, analisten, productontwikkelaars en kwaliteitsmedewerkers. Kijk bij onze vacatures en schrijf je in!

Procestechniek

Balans Procestechniek is de verbindende schakel binnen de proces technische sector. Wij bemiddelen voor vrijwel iedere fase binnen het technische bedrijfsproces. Wij realiseren ons dat snelheid belangrijk is voor de voortgang van uw proces. Door ons uitgebreide landelijke vakspecialistische netwerk zijn wij in staat snel en adequaat in uw behoefte te voorzien.

Wij hebben vacatures voor vele verschillende functies in de Procestechniek, zoals Onderhoudsmonteur, Procesoperator en Maintenance Engineer en gaan samen met jou kijken naar wat je zoekt in je baan en wat daarin de mogelijkheden zijn.

Executive Recruitment

Balans Executive Recruitment bemiddelt op betrouwbare en doortastende wijze jou, als ervaren professional, naar een nieuwe functie. Als specialist in de branches Laboratorium en Procestechniek is Balans een vaste partner van diverse organisaties, variërend van MKB tot multinational.

Werk Maken Van Dromen

Foto's

Balans Uitzendburo B.V. in het kort

Soort werk

Tijdelijk werk
Vast werk

Vakgebied

Agrarisch
Industrie
Productie
Techniek
Transport en logistiek

Onze locatie

Balans Uitzendburo B.V.


Meester D.U. Stikkerstraat 11 6842 CW Arnhem
088 890 0800 Klik om te bellen