CareFirst


Dolderseweg 2 3712 BP Huis ter heide ut
088 - 321 01 01 Klik om te bellen

Over CareFirst

Partner voor arbeidsbemiddeling
CareFirst brengt dagelijks opdrachtgevers en professionals in de sector Zorg, Werk en Inkomen met elkaar in contact. Ongeacht de functie of het soort dienstverband. In de afgelopen jaren is CareFirst uitgegroeid tot een van de grotere partijen voor arbeidsbemiddeling tussen (para-)medici en opdrachtgevers.

Divers bestand
Tot de opdrachtgevers van CareFirst behoren verschillende grote gemeenten, ziekenhuizen, zorginstellingen en private bedrijven binnen de sector Zorg, Werk en Inkomen. De professionals zijn gekwalificeerd op uiteenlopende gebieden in de sector. Van arbeidsdeskundigen, basisartsen, verpleegkundigen en doktersassistenten tot indicatiestellers, artsen en andere (para-)medici.

Verschillende mogelijkheden
CareFirst biedt veel verschillende mogelijkheden voor kandidaten en opdrachtgevers:

• uitzenden
• detachering
• werving & selectie
• bemiddelen zelfstandigen
• payrolling

Investeren in kennisontwikkeling
CareFirst investeert in kennisontwikkeling. Zo staat CareFirst regelmatig op carrière- en zorgbeurzen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de sector. Daarnaast organiseert CareFirst zelf events om de professionals met elkaar in contact te brengen. Zo kunnen zij hun medische en sociaal juridische kennis met elkaar delen. Daar hebben niet alleen de professionals zelf, maar ook de opdrachtgevers profijt van.

Ook via CareFirst aan het werk? Bekijk de mogelijkheden voor kandidaten.
Of lees wat CareFirst voor u als opdrachtgever kan betekenen. Kijk voor meer informatie op onze website of bel met 088 - 321 0101.

Telefoonnummer: 088 - 321 0101

CareFirst in het kort

Soort werk

Bijbanen
Tijdelijk werk
Vast werk

Vakgebied

Zorg

Onze locatie

CareFirst


Dolderseweg 2 3712 BP Huis ter heide ut
088 - 321 01 01 Klik om te bellen