FlevoDirect Lelystad


Stationsplein 184 184 8232 VT Lelystad
0320748800 Klik om te bellen

Over FlevoDirect Lelystad

FlevoDirect hét uitzendbureau voor Flevoland en Veluwezoom

Vele succesvolle plaatsingen door persoonlijke betrokkenheid

FlevoDirect staat bekend om zijn eerlijke, open en snelle manier van werken. Onze hoog opgeleide medewerkers kennen de lokale en regionale arbeidsmarkt goed en weten waar zij vacatures kunnen verwachten. Die kennis vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt.

Misschien wil je werken naast je studie. Of zoek je juist die ene vacature voor een baan voor langere tijd, met uitzicht op een vast dienstverband. Welke baan je ook zoekt: bij FlevoDirect ben je altijd aan het goede adres voor de beste vacatures.
Naast de bemiddeling van uitzendkrachten biedt FlevoDirect steeds meer vaste banen en detachering. 

FlevoDirect kan jou leuke en uitdagende banen bieden bij meer dan 250 bedrijven in Flevoland en Gelderland vanuit onze vestigingen in Lelystad en Zeewolde. Elke vacature plaatsen wij in de vacaturebank van onze druk bezochte website, zodat je direct kunt solliciteren. Op onze vacaturesite bieden wij een ruim overzicht van vacatures in Almere, Lelystad, Zeewolde, Dronten, Harderwijk, Nijkerk, Nunspeet en Putten.

Met meer dan 15 jaar ervaring en kantoren in Zeewolde en Lelystad is FlevoDirect in staat jou direct aan een baan te helpen!

FlevoDirect kenmerkt zich door kwaliteit, betrouwbaarheid. persoonlijke benadering en betrokkenheid. Dit vertaalt zich naar een bijzonder hoge match-score.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op. Of maak een afspraak en kom eens langs om jouw mogelijkheden met ons te bespreken!


Producten en diensten: 
Administratief, arbeidsbemiddeling, automatisering, baan, banen, bijbaan, commercieel, detachering, Flevoland, flexwerker, industrie, IT, logistiek, payroll, pay-roll, personeel, schoonmaak, secretarieel, techniek, transport, uitzend, uitzendkracht, uitzendbureau, uitzendburo, vacature, vacatures, vakantiewerk, werk, werving, Zeewolde, Lelystad

FlevoDirect Lelystad in het kort

Soort werk

Bijbanen
Tijdelijk werk
Vast werk
Werving & selectie

Vakgebied

Administratief, financieel en juridisch
Agrarisch
Automotive
Bouw
Horeca & catering
Industrie
It
Productie
Schoonmaak
Techniek
Transport en logistiek

Onze locatie

FlevoDirect Lelystad


Stationsplein 184 184 8232 VT Lelystad
0320748800 Klik om te bellen