Fritech Personeelsdiensten Heerenveen


K R Poststraat 1 G 8441 EL Heerenveen
0513657210 Klik om te bellen

Over Fritech Personeelsdiensten Heerenveen

Welkom bij Fritech Personeelsdiensten. Ons team is enthousiast, betrokken en staat altijd klaar om u te ondersteunen bij het vinden van een passende baan of het oplossen van uw personeelsvraagstukken.

Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door onze persoonlijke aanpak. Wij werven en selecteren niet alleen gemotiveerd personeel, maar verdiepen ons in het bedrijf, zodat de juiste persoon op de juiste plek terecht komt. Ons uitgangspunt is dat een flexibele kracht functioneert als een vaste kracht!

Fritech Personeelsdiensten is een algemeen uitzendbureau, maar met name gespecialiseerd in de Bouw, Techniek, Horeca, Transport, Zorg en Zakelijke Dienstverlening. Wij zijn werkzaam vanuit onze vestigingen in Buitenpost, Heerenveen en Roden.

Fritech Personeelsdiensten is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU), Nen 4400-1 gecertificeerd, VCU gecertificeerd, geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid (SNA) en erkend leerbedrijf voor Fundeon (Bouw) en Kenteq (Techniek).

Alle intercedentes van Fritech Personeelsdiensten beschikken over het SEU Diploma voor Uitzendmedewerker, tevens beschikken zij over het Diploma VIL (Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden).

Wij zijn u graag van dienst.

Fritech Personeelsdiensten Heerenveen in het kort

Soort werk

Bijbanen
Tijdelijk werk
Vast werk

Vakgebied

Administratief, financieel en juridisch
Bouw
Horeca & catering
Industrie
Techniek
Transport en logistiek
Zorg

Onze locatie

Fritech Personeelsdiensten Heerenveen


K R Poststraat 1 G 8441 EL Heerenveen
0513657210 Klik om te bellen