Go2 Payroll


Noorderplein 102-103 7811 MG Emmen
0591659550 Klik om te bellen

Over Go2 Payroll

Dé Payroll specialist van Noord en Oost Nederland


Go2 Payroll wil maar één ding: uw leven als ondernemer makkelijker maken. Want wie personeel heeft, is veel tijd kwijt aan administratieve zaken en loopt nogal wat risico’s. Daarom regelt Go2 Payroll dit voor u. Kunt u zich volledig richten op ondernemen!

Sinds 2002 zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van payroll services voor de horeca branche, detailhandel en het MKB. Bedrijven die waarde hechten aan onze hands-on mentaliteit en vakkennis op het gebied van arbeidsrecht en sociale wetgeving. Met Go2 Payroll als betrokken en flexibele sparringpartner worden uw zaken en die van uw medewerkers goed en snel afgehandeld.

Het kleine team waarmee wij werken, de persoonlijke aanpak en daarmee de korte lijnen zijn kenmerkend voor Go2 Payroll.

Alle expertise en verwerking van salaris- en personeelsadministratie wordt in-house uitgevoerd. Dat maakt dat Go2 Payroll goed en snel kan inspelen op uw wensen. Zo denken wij graag met u mee en verlenen gratis arbeidsrecht adviezen en staan we u en uw medewerkers zelf te woord.

Wat is payroll?
Met payroll gaat u zelf op zoek naar een voor uw bedrijf geschikte medewerker. Passend bij de functie en in de cultuur van het bedrijf. Heeft u de juiste medewerker gevonden? Dan brengt u deze onder bij Go2 Payroll. Zij neemt de medewerker over op haar loonlijst en wordt daarmee de juridisch werkgever van uw medewerker. De medewerker werkt exclusief voor u en onder uw leiding, maar u heeft geen last meer van alle administratieve rompslomp, werkgeversrisico’s zoals bijvoorbeeld doorbetaling bij ziekte en u geniet optimale flexibiliteit in uw contracten.

Go2 Payroll heeft haar Nen 4400-1 certificering. Met dit keurmerk borgt en garandeert Go2 Payroll de kwaliteit van haar payrolldiensten!
Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. Het keurmerk is gebaseerd op NEN 4400-1 en NEN 4400-2, Dé Norm van de Stichting Normering Arbeid.

Go2 Payroll
Noorderplein 102-103
7811MG Emmen
T. 0591-659550
F. 0591-659552
www.go2payroll.nl

Foto's

Jeanine Grevink & Thijs Boersma Go2 Payroll Emmen

Go2 Payroll in het kort

Soort werk

Bijbanen
Tijdelijk werk
Vast werk

Vakgebied

Administratief, financieel en juridisch
Horeca & catering
Industrie
It
Onderwijs
Schoonmaak
Transport en logistiek
Zorg

Artikelen

De 10 beste tips om ziekteverzuim te verlagen

Maak er een gewoonte van je medewerker te complimenteren. Mensen presteren beter wanneer ze weten dat ze gewaardeerd worden. Maak ruimte voor een ‘Wall of Fame’ en hang daar herinneringen...

Onze locatie

Go2 Payroll


Noorderplein 102-103 7811 MG Emmen
0591659550 Klik om te bellen