Jobvision


Atoomweg 478 3542 AB Utrecht
0302468888 Klik om te bellen

Over Jobvision


Job Vision is een uitzendorganisatie die weet dat werkgevers niet allemaal naar hetzelfde op zoek zijn, dat de capaciteiten van werknemers verschillen en dat vraag en aanbod uiteenlopen. Door onze jarenlange ervaring met uitzenden, detacheren, werving en selectie en payrollen kunt u bij ons echter rekenen op de ideale match tussen de kandidaat en de baan of de opdracht.

Job Vision denkt mee met de werkgever en zet net dat stapje extra om de belangen in balans te brengen. Met honderd procent persoonlijke aandacht, respect en zonder in hokjes te denken, zodat werkgevers de beste mensen in huis hebben en werknemers zich kunnen ontplooien. Dat doen we niet alleen met woorden, maar ook met daden.
Werkwijze
Voordat we aan de slag gaan, willen we graag eerst uw bedrijfscultuur leren kennen. We gaan uitvoerig met u in gesprek om te weten wat u doet, op welke manier, met welke middelen en voor welk doel. Job Vision wil kunnen aanvoelen wat de klant nodig heeft, zodat we met u kunnen meedenken en de meest geschikte kandidaat kunnen aanleveren.

Job Vision wil u graag helpen te investeren in personeel en het beste uit uw medewerkers naar boven te halen. Alleen met tevreden en gekwalificeerd personeel kunt u een verbetering behalen van uw rendement en efficiency. Zelf doen we dat al door kandidaten te begeleiden bij het volgen van opleidingen, cursussen, trainingen en workshops.

In het kader van onze persoonlijke benadering vinden we regelmatig contact en goede communicatie erg belangrijk. Daarom streven we ernaar dagelijks of wekelijks overleg te hebben met onze klanten. Zo kunnen we aan uw wensen voldoen en samen bekijken hoe medewerkers zo efficiënt mogelijk ingezet kunnen worden.

Job Vision BV is een NEN 4400-1 gecertificeerde uitzendorganisatie.

Jobvision in het kort

Soort werk

Bijbanen
Tijdelijk werk
Vast werk

Vakgebied

Administratief, financieel en juridisch
Bouw
Horeca & catering
Industrie
It
Schoonmaak
Techniek
Transport en logistiek
Zorg

Onze locatie

Jobvision


Atoomweg 478 3542 AB Utrecht
0302468888 Klik om te bellen