K-Tempoline BV


Wijkermeerstraat 14a 2131 HA Hoofddorp
023 555 4060 Klik om te bellen

Over K-Tempoline BV

Uitzendbureau K-Tempoline B.V. is sinds 2012 actief in de uitzendmarkt en levert met enthousiasme uitzendkrachten voor diverse sectoren zoals; de Horeca, de Agrarische sector, Logistiek, Recycling, Voedingsindustrie en Productie.

Wij werven en selecteren voor uw bedrijf de beste en hardwerkende mensen. Wij investeren in onze uitzendkrachten door ze goed voor te bereiden en te begeleiden voor en tijdens het werk bij uw bedrijf. U kunt dus rekenen op gemotiveerde en tevreden uitzendkrachten op de werkvloer en dat verbetert de werksfeer en verhoogt uw productiviteit.

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf één contactpersoon krijgt toegewezen, zodat u één persoonlijk aanspreekpunt heeft en waarmee u uw arbeidsbehoefte kunt bespreken. We analyseren de gevraagde functie- en competentieprofielen en de zaken waar u als opdrachtgever waarde aan hecht.

Daarbij is van belang dat Uitzendbureau K-Tempoline de gehele uitzendketen in eigen beheer uitvoert. Daardoor staan wij 100% zelf garant voor scherpe tarieven en razendsnelle en flexibele inzetbaarheid vanuit een grote poel van medewerkers.

Wij werken dagelijks hard aan onze missie om het beste uitzendbureau te willen zijn en om ons positief te blijven onderscheiden bij onze klanten en de uitzendkrachten.

Wij vinden het belangrijk om met u (onze klant) een duurzame relatie op te bouwen en samen te werken aan het productiever maken van uw bedrijf door het leveren van de beste uitzendkrachten. 

Foto's

K-Tempoline BV in het kort

Soort werk

Tijdelijk werk
Vast werk

Vakgebied

Agrarisch
Horeca & catering
Productie

Certificeringen

SNA NEN 4400

SNF

Onze locatie

K-Tempoline BV


Wijkermeerstraat 14a 2131 HA Hoofddorp
023 555 4060 Klik om te bellen