KGU Recruitment


Herenstraat 23 1211 BZ Hilversum
035 624 86 45 Klik om te bellen

Over KGU Recruitment

KGU Recruitment
Als full service HR dienstverlener bemiddelt KGU Recruitment tussen werknemers en werkgevers. Dat doen we goed én net even anders dan anderen. Simpelweg door verder te denken én te doen. Door onze kennis van de arbeidsmarkt en ons netwerk slim in te zetten. Door de perfecte balans te bieden tussen een professionele en persoonlijke aanpak. Door echt te luisteren en te praten met onze klanten en kandidaten. Door verwachtingen te overtreffen, met onze diensten: Werven & Selecteren, Uitzenden & Detacheren en HR Consultancy.

KGU Recruitment daagt je uit… om ook verder te denken. Anders te doen. Grenzen te overschrijden. Lef te tonen. Op die manier vinden we samen het ultieme antwoord op je vraag. Dat antwoord kan een droombaan zijn of een nieuwe medewerker die je bedrijf komt versterken. Hoe dan ook is het antwoord passend, omdat jouw vraag ons uitgangspunt is! En het blijft niet bij uitdagen. We adviseren over de match én meer… én staan altijd klaar voor iedereen, ook buiten kantooruren.

Ga jij de uitdaging aan? Om samen met KGU Recruitment tot verbluffende resultaten te komen? Neem contact op via 035 - 624 86 45, stuur een e-mail aan info@kgu.nl of bezoek onze website: www.kgu.nl.

KGU Recruitment in het kort

Soort werk

Bijbanen
Tijdelijk werk
Vast werk

Vakgebied

Administratief, financieel en juridisch
Bouw
Horeca & catering
Industrie
It
Techniek
Transport en logistiek

Onze locatie

KGU Recruitment


Herenstraat 23 1211 BZ Hilversum
035 624 86 45 Klik om te bellen