Recruit A Student


Bergstraat 11 5611 JX Eindhoven
088-5220040 Klik om te bellen

Over Recruit A Student

Recruit a Student is geboren als personeelsoplossing voor het bedrijf van één van de oprichters. Jaap Dietz had in 1994 een bedrijf in projectzonwering. Een branche bij uitstek waar de term “Rennen Of Stilstaan” 1 op 1 van toepassing is. De andere oprichter van Recruit a Student, Remco Beijer, was in die tijd tijdens zijn studie Personeelswetenschappen veelvuldig in de weer met de zonwering. Maar op een gegeven moment nam het werven van medestudenten vrijwel evenveel tijd in beslag als zijn studie. Om de ontstane club werkstudenten intact te houden, werden zij – tussen de zonweringsprojecten door – uitgeleend aan andere bedrijven. De basis voor de geboorte van Recruit a Student in 1999.

Inmiddels heeft Recruit a Student zich ontwikkeld tot een veelzijdige dienstverlener, waar uitzending, werving & selectie en payroll hand in hand gaan. Met kantoren in Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle zijn we een landelijke speler. Ook zijn we tegenwoordig gevestigd in België, Het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Onze database, gevuld met hbo’ers en universitaire studenten, is de meest uitgebreide en doorgeselecteerde groep werkstudenten. Potentiële toppers die voor elk bedrijf een aanwinst zijn. Kwaliteit staat bij Recruit a Student bovenaan het lijstje. Daarom zijn wij vanaf dag één lid van de NBBU en hebben ons ontwikkeld tot een NEN-gecertificeerde uitzendorganisatie.

En we blijven volop in beweging. Sinds enkele jaren hanteert Recruit a Student een succesvolle franchise-formule. De helft van onze filialen wordt gerund door franchisenemers. Daarnaast kijken we ook steeds brutaler over de landsgrens heen. Met als uitvalsbases kantoren in Brussel en Londen, gaan we er alles aan doen om op onze eigenwijze manier ook Europa te veroveren…

Recruit A Student in het kort

Soort werk

Bijbanen
Tijdelijk werk
Vast werk

Vakgebied

Administratief, financieel en juridisch
Horeca & catering
Industrie
It
Onderwijs
Schoonmaak
Techniek
Transport en logistiek
Zorg

Onze locatie

Recruit A Student


Bergstraat 11 5611 JX Eindhoven
088-5220040 Klik om te bellen