Sebo Personeelsdiensten B.V.


Grafhorsterweg 2a 8271 BX IJsselmuiden
0383322888 Klik om te bellen

Bouw, groen, infra, transport, land- en tuinbouw
Professioneel, persoonlijk en laagdrempelig
No nonsense en slagvaardig (Aanpakkers)

Over Sebo Personeelsdiensten B.V.

Sebo Personeelsdiensten is dé uitzendorganisatie wanneer het om gemotiveerde aanpakkers gaat. Dagelijks zetten wij ons in voor de land- en tuinbouw, bouw, infra, groen en transportsector. Sebo staat voor no-nonsense, persoonlijk, slagvaardig en altijd bereikbaar. Door onze kennis en ervaring, weten wij haarfijn de juiste kandidaten te selecteren voor uw werk. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met een gezonde drive en oprechte interesse hun werkzaamheden uitvoeren.

Sebo Personeelsdiensten brengt vraag en aanbod van werk bij elkaar. De maatschappij verandert voortdurend. Hierdoor varieert de vraag naar en het aanbod van flexibel personeel steeds. De medewerkers staan bij ons voorop en wij vinden het belangrijk, dat onze medewerkers gemotiveerd zijn en met liefde voor het vak hun werkzaamheden uitvoeren. De focus ligt op de sectoren bouw, groen, infra, transport, logistiek en land- en tuinbouw. De roots van het bedrijf Sebo ligt in de agrarische sector, een echte aanpakkers cultuur.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers het werk doen waar hun hart ligt. Werknemers raken niet alleen gemotiveerd door het ontvangen van salaris. Het juiste werk zoeken en vinden voor de juiste medewerker is een belangrijke basis. Wij vinden dat medewerkers pas echt gemotiveerd worden, wanneer het werk met een gezonde drive en oprechte interesse gedaan wordt. Dit resulteert in een bloeiende organisatie met tevreden medewerkers en opdrachtgevers.

Op deze manier geven wij dagelijks ons visitekaartje af. Aanpakken met opgestroopte mouwen!

Kernwaarden

  • Slagvaardig (aanpakkers)
  • Persoonlijk
  • Laagdrempelig
  • No-Nonsense
  • Professioneel

Foto's

Sebo Personeelsdiensten B.V. in het kort

Soort werk

Bijbanen
Tijdelijk werk
Vast werk

Vakgebied

Agrarisch
Bouw
Productie
Techniek
Transport en logistiek

Onze locatie

Sebo Personeelsdiensten B.V.


Grafhorsterweg 2a 8271 BX IJsselmuiden
0383322888 Klik om te bellen