Twist Uitzendbureau


Leidsewallen 5 2712 BW Zoetermeer
079-316 24 38 Klik om te bellen

Over Twist Uitzendbureau

Twist uitzendbureau is in 2008 gestart met het doel om voor onze klanten en bedrijven goede ervaren vakkrachten te werven en naar deze bedrijven uit te zenden. Wij werken voornamelijk binnen de bouw en techniek, maar zijn ook zeer actief binnen de callcenter- en hoveniersbranche. Ieder vak heeft zijn eigen kennis en kunde. Onze Twist medewerkers zijn op de hoogte en hebben kennis van de branches waar Twist actief in is. Hierdoor kunnen wij goed inspelen op behoeftes van de werknemer en werkgever.

Twist uitzendbureau denkt in mogelijkheden en heeft hierdoor breed werkveld opgebouwd. Wij werven en selecteren goede krachten binnen de bouw, techniek, logistiek, hovenierssector en callcenter branche en streven naar een perfecte match bij onze gevarieerde opdrachtgevers.

Twist uitzendbureau staat voor flexibiliteit, duidelijke communicatie, service, snelheid en kwaliteit. Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door de certificeringen waar wij mee werken; NEN 4400, ABU en NBBU. Met onze actieve houding en positieve instelling leveren wij graag een bijdrage aan uw banenjacht of de zoektocht naar dé perfecte nieuwe vakkracht binnen uw organisatie.

Foto's

Twist Uitzendbureau in het kort

Soort werk

Bijbanen
Tijdelijk werk
Vast werk

Vakgebied

Administratief, financieel en juridisch
Bouw
Industrie
Techniek
Transport en logistiek

Onze locatie

Twist Uitzendbureau


Leidsewallen 5 2712 BW Zoetermeer
079-316 24 38 Klik om te bellen