Uitzendbureau KRACHT


Klispad 8 6841 GW Arnhem
06-14239840 Klik om te bellen

Over Uitzendbureau KRACHT

Uitzendbureau KRACHT is gevestigd in het zuiden van Arnhem en opgericht in 2010 als eenmanszaak.

Wij richten ons niet specifiek op één bepaalde branche, want wij vinden het belangrijk om een uitgebreide markt te ondersteunen met onze diensten en hebben dan ook diverse uitzendkrachten in ons bestand.

Wij zijn een jonge, multiculturele onderneming en persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel.


Wij vinden het belangrijk een intensief contact op te bouwen met bedrijven waarvoor wij werken, maar ook zeker naar onze uitzendkrachten toe vinden wij een persoonlijke benadering erg belangrijk.

Wij willen onze klanten leren kennen en zo hun wensen goed in kaart kunnen brengen, om op deze manier passende kandidaten te kunnen werven die goed passen bij de wens van het bedrijf.

Hierin denken wij ook het verschil te maken met andere uitzendbureau´s, waar het vaak te druk is om hier voldoende tijd aan te besteden. Klanttevredenheid vinden wij enorm belangrijk en dit staat dan ook voorop binnen ons bedrijf.

Onze uitzendkrachten worden geselecteerd op opleiding, ervaring en motivatie, maar moeten bovenal echte aanpakkers zijn!

Onze naam; kracht, is hier tevens uit voort gekomen.

Een uitzendkracht kan immers gewoon een kracht zijn, maar willen hier een extra dimensie aan toevoegen en ervoor zorgen dat de krachten en specialiteiten van onze mensen optimaal naar voren komen en benut kunnen worden door de bedrijven waarvoor zij komen te werken.

Uitzendbureau KRACHT in het kort

Soort werk

Bijbanen
Tijdelijk werk
Vast werk

Vakgebied

Administratief, financieel en juridisch
Bouw
Horeca & catering
Industrie
It
Onderwijs
Techniek
Transport en logistiek
Zorg

Onze locatie

Uitzendbureau KRACHT


Klispad 8 6841 GW Arnhem
06-14239840 Klik om te bellen