Urgent Uitzendburo


Biltstraat 16 3572 BB Utrecht
0302316344 Klik om te bellen

Over Urgent Uitzendburo

Urgent dat werkt!

Zoekt u flexmedewerkers voor 1 dag of voor 3 maanden? Voor tijdelijk of voor vast? Wij vinden ze voor u. In ons 30-jarig bestaan hebben we veel kennis en ervaring opgebouwd in de ‘flexmarkt’ in de provincie Utrecht en omgeving; met ons hechte team en vaste kern van flexmedewerkers selecteren wij de medewerkers die bij u passen.

Urgent Uitzendburo is een onafhankelijk bureau, dat wil zeggen dat wij geen onderdeel zijn van een keten. Dit kent vele voordelen. Zo zijn de lijnen kort en kennen wij weinig wisseling van de vestigingsmedewerkers. Door deze langdurige dienstverbanden heeft u altijd een vast aanspreekpunt en hoeft u niet steeds opnieuw uw ‘organisatieverhaal’ uit de doeken te doen. Sterker nog, in veel gevallen hebben wij aan twee woorden genoeg om voor u aan de slag te gaan.

Breed dienstenpakket
Soms heeft u behoefte aan een kortdurend ‘dienstverband. Soms aan een langdurig. Soms wilt u de selectie en werving uit handen geven en een andere keer iemand detacheren voor een specifiek project. Over alle mogelijkheden, voor het inzetten van flexwerkers, adviseren wij u graag. ‘Uitzenden’ is tenslotte niet altijd de oplossing die het best past bij uw vraag en budget.

Urgent, meer dan een uitzendbureau alleen….
- Uitzenden
Bemiddelen van zowel vast als tijdelijk personeel tijdens vakantie, ziekte, seizoens- en weekendpieken, etc.
- Werving & selectie
Op basis van een éénmalige fee zorgen wij voor geschikte kandidaten die passen bij de functie en uw bedrijf.
- Detachering
Wij hebben vaardige medewerkers die we graag aan u ‘uitlenen’.
- Payrolling
Wilt u zelf niet zoveel personeel op de ‘pay-roll’ ? Dat kan. De door u geselecteerde medewerkers worden bij ons op de loonlijst gezet waardoor wij u de arbeidsrechterlijke risico’s en administratieve taken uit handen nemen.
- Poolbeheer
Bij de vraag naar grote volumes (logistieke/ industriele) flexkrachten hebben wij ervaring met het opzetten en beheren van pools zodat u in pieken en dalen altijd een juiste (kwalitatief & kwantitatieve) bezetting heeft.
- Flexadvies
Wij hebben inmiddels veel ervaring met het adviseren op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van personeel. Graag denken we met u mee over de aanpak van specifieke vraagstukken hieromtrent.

Betrouwbaar
Urgent Uitzendburo is financieel betrouwbaar en houdt zich vrijwillig aan strenge gedragsregels die de integriteit van de uitzendbedrijven waarborgen. Wij werken met of zijn onder andere aangesloten bij:
- ABU CAO voor uitzendkrachten
- VCU/VCA
- NEN 4400 – 1

Urgent dat werkt!