W & S Logistiek


Luchthaven 6j 2 1786 PP den Helder
075 614 9406 Klik om te bellen

Specialist in logistiek functies in elke branche
In heel Nederland
Al meer dan 20 jaar

Over W & S Logistiek

Beste werkzoekende,

je bent op zoek naar een passende of misschien wel nieuwe een nieuwe logistiek functie. Je hebt scholing/studie op dit gebied en of werkervaring en staat nu op het punt om te kiezen voor een nieuwe uitdaging. Wij kunnen je helpen in je speurtocht naar een nieuwe werkomgeving.

Voor zowel functies op lbo, mbo, en hbo niveau kan W&S logistiek van toegevoegde waarde zijn. Maak gebruik van onze kennis van de markt en ons over meer dan 20 jaar zorgvuldig opgebouwde netwerk in allerlei branches met een grote diversiteit aan logsitieke vacatures en wie weet… begin je binnenkort aan een nieuw start!

Beste werkgever,

vinden van het juiste personeel kan een tijdrovende bezigheid zijn. Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in het werven en selecteren van logistiek personeel in allerlei branches. Het gevolg is een goed gevulde database met met logistiek personeel op diverse niveaus. Naast de kennis en ervaring van onze kandidaten besteden wij veel aandacht aan de “persoon achter het CV”, zodat hiermee rekening kan worden gehouden bij de selectie. Onder het motto: 'Kennis kun je vergaren, maar een persoonlijkheid ben je' , is chemie tussen mens en organisatie heel bepalend voor succes. Graag helpen we u verder in uw speurtocht naar de juiste nieuwe werknemer.

Al meer dan 20 jaar bemiddelen wij op basis van uitzenden, werving in logistieke vacatures in elke branche waar logsitiek een voorname rol speelt en dat in geheel Nederland.